onsdag 28 januari 2015

Wild gators

Åt frukost på hotellet och sedan packade vi in oss i bilen. Åkte väg 41. Efter några miles tog vi av på en mindre grusväg för att förhoppningsvis få se några alligatorer. I början såg vi mest fåglar. Fina i och för sig, men det var inte dessa vi sett fram emot att se. Sedan helt plötsligt såg vi en alligator bredvid vägen på andra sidan diket, wohoo! Var lite läskigt så jag vågade inte gå ur bilen. Därefter såg vi flera alligatorer som låg och solade längs vägen. Till slut vågade jag mig till och med ur bilen för att ta några bilder.

När vi kommit ut på väg 41 igen stannade vi på ett ställe som hade en alligatorfarm för att äta lunch. Tyvärr kunde vi inte se några alligatorer där efter som alla biljetter även inkluderade air boat turer, och det kan inte A följa med på. Jag åt alligator bites vilket var gott, men inte så mycket mat.

På eftermiddagen kom vi fram till vårt hotell i Fort Lauderdale. Det är ett enkelt, men helt ok hotell som har mycket bra läge nära stranden och strandpromenaden.

Gick en sväng längs strandpromenaden på kvällen och tog några bitar cheese pizza på en schysst deli. A smakade också och verkade gilla det. Efter maten beställde vi varsin cappuccino att ta med. Blev lite förvånade när vi fick muggar med ca 4 dl i... lite väl mycket mjölk för att vara en cappuccino.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar