fredag 6 juli 2012

Borssó Bistro

Middagen åt vi ikväll på Borssó Bistro. Mycket trevlig liten ungersk restaurang som vi fått tips om via TripAdvisor. Till förrätt åt jag en gåslever risotto. Gåslever är en av Ungerns specialitéer, och jag måste hålla med om att det var riktigt gott. Varmrätten bestod av lamlägg med svamp, vilket också var mycket gott. Till efterrätt beställde vi in en limepaj och ett glas Tokajer. Tokajer är vin från vindistriktet Tokaj-Hegyalja, ett Vindistrikt som ligger i nordöstra Ungern. Tokajern som vi drack heter Sauska Tokaj Hétfürtös och är graderad med 6 puttonyos (vilket är det högsta värdet för en Tokajer).

Efter middagen tog vi en mysig liten promenad tillbaka till hotellet. Det är fortfarande närmare 30 grader varmt ute.

2 kommentarer:

  1. Ser mysigt ut. Men - hur håller ni formen efter alla dessa måltider? Springer ni när ni shopar eller :-)/Moster

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha har bokat spinning imorgon :-)

      Radera